среда, 6 февраля 2013 г.

лабораторна робота 10 визначення ккд похилої площині

7. Порвняти шляхи  перемщення вертольота та автомобля, трактор руху яких зображено на мал. 4. 8. Що ми оплачумо в такс шлях чи перемщення?

6. Узявши за систему вдлку клас  зв'язавши всь х з лню перетину пдлоги та стни, на якй висить дошка, всь у з лню перетину пдлоги та стни, сусдньо з попередньою, а всь z з лню перетину згаданих двох стн мж собою, визначити координати (приблизно) лвого нижнього кута дошки, правого верхнього кута парти, за якою ви сидите.

5. На мал. 3 зображено план футбольного поля на пришкльнй длянц. Визначити координати кутових прапорцв (О, В, С, D), м'яча (В), глядачв (К, L, М).

3. Чи можна вважати Землю матеральною точкою, визначаючи: а) вдстань вд Земл до Сонця; б) шлях, пройдений Землею по орбт навколо Сонця за мсяць; в) довжину екватора; г) швидксть руху точки екватора пд час добового обертання Земл навколо ос; д) швидксть руху Земл по орбт навколо Сонця? 4. В яких з наведених нижче прикладв дослджуване тло можна вважати матеральною точкою: а) обчислюють тиск трактораP на грунт; б) визначають висоту пдняття метеорологчно ракети; в) розраховують роботу, виконану пд час пднмання залзобетонно плити перекриття вдомо маси на задану висоту; г) знаходять архмедову силу, що д на човен; д) обчислюють масу стально кульки, користуючись мензуркою?

1. Малюнок 1 вдтворю за стробоскопчною фотографю клька положень працюючого пднмального крана. Чи буде поступальним рух стрли? ковша? 2. В яких випадках (мал. 2, а, б, в) рух срниково коробки можна назвати поступальним?

Перемщення точки та змна  координат

W 1. Поступальний рух. Матеральна точка.

РОЗД¶Л I. ПРЯМОЛ¶Н¶ЙНИЙ Р¶ВНОМ¶РНИЙ РУХ

Комментариев нет:

Отправить комментарий